skip to content

Att hyra

Änglund

Änglund är ett trevligt sommar/åretrunthus i lantligt läge med utsikt över Vrångsjön.
Vi hyr ut Änglund på dygn/veckobasis under sommarmånaderna.

 

Hyr stuga i vackra kolmårdskogen!

Välkommen att hyra vår stuga, Änglund byggt på 1800-talet och som är tillbyggd och renoverad i slutet av 1900-talet. Avlopp och vatten (varmt och kallt) finns i huset. Luftvärmepump finns och tillgång till extra element om det behövs. På nedervåningen finns stor hall, sovrum med dubbelsäng, storstuga med vedspis och stort, rymligt kök som är fullt utrustat, toalett med dusch.

På övervåningen ett mindre allrum samt ett stort sovrum med en dubbelsäng, två enkelsängar och en barnsäng. Tomten gränsar till hästhage där det går fjordhästar. Nära till Fjällmossens naturreservat och till skogar med vandringsstigar, bär- och svampställen. Bad i härliga Vrångsjön. Änglund ligger mitt emellan Nyköping och Norrköping och det är ca 35 km till båda städerna.

Pris för Änglund, 6000:-/vecka eller 1000:-/dygn. Lakan 50:-/person.
Vill ni ha städning kostar det 1500:-.

Änglund ligger i anslutning till gården Vrångsjö som är närmaste granne (ca 600 meter bort). Där finns det också möjlighet att hyra två mindre stugor med två bäddar i varje. Rinnande kallvatten och begränsad utrustning finns i stugorna. Pris för stugorna är 200:- per stuga och dygn, lakan 50:-/person och städning 200:- Tillgång till enklare kök finns.

Det går även att boka bastu inkl ved 500:-/gång och roddbåt 100:-/gång. Fiske med gädda och abborre bland annat finns i sjön.  

 

För bokning och mer info mail info(at)stuteriunik(dot)se  

eller ring Marie-Louise 0705-249670 / Lasse 0709-712870

 

Välkommen!

Copyright © 2015 Stuteriunik | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker