skip to content

Aktiviteter

 

Den här sommaren och hösten har det varit väldigt lugnt med aktiviteter utifrån. Finslands Ringo och Hangvar Kry har deltagit i olika tävlingar och gjort det bra. Ringo har tillsammans med Sara och Camilla tävlat under våren både i bruks, precision, hopp, dressyr och sportkörning. Han deltog på SM i Vetlanda i alla SM-grenar. Han placerade sig bra på dom flesta grenar och det bästa resultatet gjorde han i brukskörningen där han kom på andra plats. Därefter åkte han vidare för att delta i NM i Norge men blev stoppad av veterinären som såg att han hade en diffus hälta. Vi har undersökt honom och tränar honom lite lätt här hemma och vi får se hur han utvecklas.

Hangvar som vi hämtade hem från Norge i maj, har hunnit med en del tävlingar, han också. Debut i brukskörning och bruksridning med Sara och Camilla. Han har debuterat i marathon med Sara i Lätt B och tog en första placering! Han har placerat sig tvåa i dressyr i Lätt C:1 och i en fjärde placering i Lätt B:1 med Camilla. Elin som har varit och tränat honom här hemma en del, hoppade in på KM i dressyr och vann, när Camilla var upptagen på annat håll.  

 

Januari-2017 - HaukThun och Ringo passade på att köra släde medan det fanns snö. Nu verkar det som det bara är vagnar med hjul på som fungerar men det är nog roligare ändå. Rippe Änglund har fått en ny kompis, Humle har skiljts från sin mamma Maritza och delar nu hage med Rippe.

 


  


 

 

Copyright © 2015 Stuteriunik | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker